Wie zijn wij?

Reynaert.be is een bedrijf dat gespecialiseerd is in netwerkbeheer, database-ontwikkeling, webontwikkeling en het creëren van inter-, intra- en extranet toepassingen. Ons team wordt geleid door zaakvoerder Johan Reynaert, die verantwoordelijk is voor webontwikkeling, en zaakvoerder Sylvia Konior, die expertise biedt op het gebied van fotografie, te vinden op www.studiosylvia.be.

Wat doen wij?

Sinds 1 juli 2000 zijn wij actief bezig met de ontwikkeling en update van hypermediale multimediatoepassingen voor publicatie op het web. Op 1 januari 2003 evolueerden we naar een vennootschap. Of u nu een eenvoudige bedrijfswebsite nodig heeft of een geavanceerde internet- of intranettoepassing, Reynaert.be biedt altijd een oplossing op maat van uw bedrijf. Als u al een website heeft maar behoefte heeft aan kwaliteitsfoto's, staat Sylvia klaar om u te assisteren, inclusief de mogelijkheid om uw producten op grote schaal te fotograferen.

Onze werkwijze

Wij geloven in samenwerking met onze klanten bij het uitwerken van hun website. Voor een gestructureerde aanpak kunt u ons stappenplan volgen.
Bij fotografische opdrachten wordt de voorbereiding meestal ter plaatse uitgevoerd door middel van een verkennend bezoek.

Hoe werken wij?

Onze websites worden exclusief ontwikkeld in PHP (7.4) op een Linux Server (of Docker of Kubernetes). De databases worden meestal gebouwd met MySQL.
Uiteraard maken we gebruik van handige tools zoals: JQuery, Ajax, Bootstrap, Font Awesome...).

Sinds 2007 werken we met ons eigen uitgebreide framework die vele functionaliteiten van Wordpress, Drupal en dergelijke voor was.
Ons eigen platform is sterk te vergelijken met deze van Symphony of Laravel.

We hebben ruim voldoende materiaal voor de fotoshoots.
 

Samenwerken met ons

Heeft u al een lay-out voor uw website, maar mist u de technologische kennis om het om te zetten naar een goed functionerende site? Zoek niet verder! Wij zijn gespecialiseerd in het scripten van websites en staan klaar om u te helpen.

Aanvullende informatie

Naast het ontwikkelen van websites vanaf nul, biedt Reynaert.be ook ondersteuning voor bestaande systemen zoals Drupal en WordPress. Wij begrijpen dat bedrijven vaak al gebruikmaken van bepaalde platforms en wij zijn goed bekend met het aanpassen en onderhouden van sites op deze populaire content management systemen. Een onderhoudscontract is een veelgevraagde feature die wij aanbieden, zodat uw website altijd up-to-date blijft en optimaal blijft functioneren. Hiermee kunt u zich concentreren op uw kernactiviteiten, terwijl wij zorgen voor de technische aspecten van uw online aanwezigheid.

Domeinnamen

Prijzen - 500+ Extenties

Blog Categorie