Met de web applicatie defactu.re (demo - test) kan je facturen beheren, maken, automatisch verzenden en opvolgen. Dit voor slechts € 59 per jaar. Voor details zie de pagina: Eenvoudig facturen maken en opvolgen.

Als je een webshop hebt, en in dit geval een Wordpress met WooCommerce, dan zal je voor sommige klanten een factuur moeten maken. Om de gegevens van de WooCommerce shop niet te moeten over typen in defactu.re web applicatie is er een gratis Wordpress plugin gemaakt.

De plugin gaat de checkout pagina gaan uitbreiden zodat de klant kan aanduiden dat hij een factuur wenst. Dit zal je ook bij de bestellingen als meta data van het order terug zien.

Als de klant online betaald of wanneer via de admin de bestelling op afgerond wordt gezet (bv bij rembours betaling) dan zal er een factuur gemaakt worden. De gegevens van de klant, de verschillende order lijnen (artikelen) en de verzendkosten worden verzameld en doorgestuurd naar defactu.re web app.

Ook de email naar de klant toe wordt uitgebreid zodat deze de factuur kan downloaden.

Dit alles kan alleen maar wanneer je de plugin configureert, zodat deze weet waar defactu.re web applicatie staat, en met welke gebruikersnaam en paswoord er kan geauthenticeerd worden.

 

Download

De plugin - versie 1.0.0 kan je toevoegen aan je Wordpress website door deze handmatig te uploaden via de standaard voorziene plugin functionaliteiten.

Tags gerelateerd aan dit artikel:

Domeinnamen

Prijzen - 500+ Extenties

Blog Categorie