Telenet heeft op 1 september 2022 de hosting stopgezet van ongeveer 60.000 websites op users.telenet.be. Deze websites werden gehost op de gratis webruimte die klanten met een Telenet-abonnement hadden, evenals de variant waar klanten voor betalen. De webruimtes werden offline gehaald en alle content werd verwijderd. Veel klanten weten echter niet hoe ze hun website kunnen overzetten naar een alternatieve dienst.

Volgens Telenet waren de webruimtes vooral bedoeld voor gebruikers om bestanden makkelijk uit te wisselen, en niet voor echte hosting, zoals het beheren van een eigen website. Het bedrijf beweert dat er tal van nieuwe, veiligere en geavanceerdere mogelijkheden bestaan om webruimte te beheren. Helaas hebben veel klanten pas na de stopzetting van de hosting beseft dat hun website niet meer online staat.

Als je als klant van Telenet exact dezelfde mogelijkheden wilt behouden en opnieuw over een webruimte wilt beschikken, kunnen wij bij Reynaert.be BV statische hosting aanbieden. Onze hostingdiensten zijn gespecialiseerd in het aanbieden van webhosting en kunnen je helpen bij het overzetten van je website naar ons platform. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt of als je hulp nodig hebt bij het overzetten van je website. Zo zorgen we ervoor dat je website snel weer online staat.

Domeinnamen

Prijzen - 500+ Extenties

Blog Categorie