Ik ben verheugd om jullie voor te stellen aan een zeer getalenteerde professional en een goede vriendin, Lies Devolder. Lies is een ervaren klinisch psychologe met meer dan 20 jaar ervaring in ziekenhuissettings. Haar toewijding aan het welzijn van anderen en haar voortdurende streven naar professionele ontwikkeling vormen de kern van haar benadering als psychologe.

Onlangs heb ik het genoegen gehad om samen te werken met Lies aan de creatie van haar nieuwe website. Met trots presenteer ik jullie Lies Devolder's website, waar ze haar passie voor het begrijpen van de menselijke geest en haar expertise als klinisch psychologe deelt.

Lies heeft niet alleen een indrukwekkende achtergrond in de klinische psychologie, maar ze heeft ook recentelijk een verdiepende training gevolgd bij regressie- en reïncarnatietherapeut Maarten Oversier. Hiermee heeft ze haar expertise verder aangescherpt en beschikt ze over nieuwe tools om mensen te begeleiden op hun pad naar persoonlijke groei en welzijn.

Op haar website vind je niet alleen informatie over Lies' professionele reis en werkervaring, maar ook over haar visie op het leven, haar verdieping in regressietechnieken, en haar werkwijze. Ze nodigt je uit om samen met haar een rijke innerlijke reis te maken en te ontdekken wat deze ervaring jou kan brengen.

Ik ben vereerd dat ik Lies heb mogen ondersteunen bij de creatie van haar online platform en ik moedig jullie aan om een kijkje te nemen op www.liesdevolder.be om meer te weten te komen over Lies en de waardevolle diensten die ze aanbiedt.

Domeinnamen

Prijzen - 500+ Extenties

Blog Categorie