We hebben onlangs een nieuwe website ontwikkeld voor een autobedrijf in Ichtegem, dat vastzat met een verouderde website die niet meer kon worden bewerkt. Met trots presenteren we onze oplossing:

  • Volledig nieuwe lay-out die uiteraard responsive is: Om de online aanwezigheid van het autobedrijf te verbeteren, hebben we een volledig nieuwe lay-out ontworpen die niet alleen aantrekkelijk is, maar ook volledig responsive. Dit betekent dat de website zich automatisch aanpast aan verschillende schermformaten, waardoor deze toegankelijk is op desktops, laptops, tablets en smartphones.
  • Eenvoudige backend systeem: De website is nu voorzien van een eenvoudig te gebruiken backend systeem, waar de klant zelf gemakkelijk teksten kan aanpassen en vooral nieuwe auto's die ze verkopen kan invoeren. Dit vergroot de autonomie van de klant en verbetert hun operationele efficiëntie.
  • Rekening gehouden met SEO: Uiteraard hebben we ook rekening gehouden met SEO. Door verschillende technieken toe te passen, zoals het optimaliseren van metadata, het gebruik van relevante zoekwoorden en het verbeteren van de algehele structuur van de website, helpen we de klant beter vindbaar te zijn in zoekmachines zoals Google.
  • Snel functionerende website: Voor ons is een snel functionerende website met hoge reactiesnelheden van essentieel belang. Daarom hebben we veel aandacht besteed aan prestatieoptimalisatie, door gebruik te maken van geoptimaliseerde code, caching-technieken en het selecteren van een geschikte hostingprovider.
  • Inspraak van de klant: De klant had 100% inspraak over de opbouw en functionaliteiten van de website. We hebben nauw samengewerkt om ervoor te zorgen dat de website aan al hun wensen en eisen voldeed.
  • Klanttevredenheid: We hebben sterk de indruk dat de klant heel tevreden is met het eindresultaat. Hun positieve feedback en het succes van de nieuwe website spreken voor zich.

Met deze aanpak hebben we het autobedrijf uit Ichtegem verlost uit hun benarde situatie en hen voorzien van een moderne, functionele en effectieve online aanwezigheid. We kijken ernaar uit om hen ook in de toekomst te ondersteunen bij hun digitale behoeften."

Tags gerelateerd aan dit artikel:

Domeinnamen

Prijzen - 500+ Extenties

Blog Categorie